Heel veel gratis naaipatronen

Dit is een hele verzameling van gratis naaipatronen. Er is van alles wat, homedecoratie, tassen, schorten en kleding. Alles kan als pdf downloaden en de patronen zijn heel duidelijk uitgelegd en vooral ze zijn op ware grootte af te printen. Het enige dat je moet doen is een login (sign in) maken maar dat is het dan ook. Eens je op de site bent ga dan maar eens kijken bij patterns en projects.

Klik op HEEL VEEL GRATIS NAAIPATRONEN en je bent er zo.

Voor stofjes aan kleine prijsjes kan je achter deze link terecht

10 gedachten over “Heel veel gratis naaipatronen

  • Sorry Nolda maar daar kan ik je niet aan helpen. Herenmode is zo al heel moeilijk te vinden en zit naar mijn gevoel ook nooit bij gratis te verkrijgen patronen (ik ben het in ieder geval nog nooit tegen gekomen).

   • Bedankt voor uw reactie, ik zal er dit weekeinde nog even naar kijken. Ik zie dat ik wel moet inloggen op die site. (.?)

    Verstuurd vanaf mijn iPad

   • Ja Els maar ik heb er zelf geen slechte ervaringen mee met dat aanmelden. Gewoon doen hoor, er staan wel wat leuke dingetjes op.

   • Bedankt voor je reactie, ik heb de site gezien, leuke patronen. Jammer dat u helemaal in België woont. Ik zou zo n cursus wel willen volgen maar ik ga er een bezoeken bij mij in de buurt.

 1. Bedankt voor je reactie, ik begrijp nu dat ik eerst weer lid moet worden. Ik kijk er dit weekeind nog even rustig naar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s