Frustratie oftewel @GR!!*frtt*

mindfulness-cartoon6

Ik kijk, luister en hoor veel en dat vooral tijdens de momenten dat iedereen wat aan het doen is. Cursussen en workshops zijn ideale momenten. Ik hoor niet zelden frustraties de kop opsteken over alle mogelijk dingen.
Het ging al een keertje over hoeveel mooie dingen er niet staan in Engelstalige breimagazines maar die
onbereikbaar bleven vanwege de taal. Dus dan schiet ik in aktie, bedenk en plan wat ik kan doen. Het resultaat is dan een hele lijst met vertaalde breitermen. YES! 

Het is zeker niet op één, twee’ drie gefikst, aan sommige dingen werk ik letterlijk maanden want het moet allemaal tussen alle dingen door.

Het keer op keer uitleggen hoe je een breiwerk in elkaar kan naaien was dan weer reden om daarover wat te maken en te delen. Ondertussen ben ik al heel wat opzoekwerk verder.  

Ik stel vast dat ik zo beetje bij beetje wat frustraties van mensen probeer weg te werken, al klinkt dat een beetje uit de hoogte.  Ik stel het zo omdat daar tegenover mijn frustratie staat. Met pieken waar te nemen want mijn computer is niet mijn vriend. Ik doe mijn best maar op de een of andere manier kan dat ding het niet laten mijn inziens een eigen willetje te hebben dat vaak lijnrecht tegenover mijn wil staat.

Op dit moment staat er weer ergens in mijn documenten iets dat ik wil delen en ik krijg het niet gedaan. Mijn hele tekst zegt foert, mijn afbeeldingen gaan op de wandel. @GR!!*frt*  Ik begrijp niets van al dat gedoe. Dus mensen als je nog al eens iets van me te lezen krijgt, weet dan wat er achter zit. Mijn koppigheid doet me volharden en mijn wellevendheid laat me het vloeken niet toe (ja ja dat zal wel, niemand kan me horen hé ) en ik leerde ook dat de computer door het raam pieren niet de beste oplossing is. Dat heet dan in het mooi Nederlands frustratie met een grote en in mijn geval reuze grote “F” of noem het stress want dat krijg ik er dus van. Ik zou zeggen “tot de volgende poging?” 😉 

 

 

Advertenties

One thought on “Frustratie oftewel @GR!!*frtt*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s