rust roest?

Zondag is “rustdag”. Ik neem me steeds weer voor echt te rusten en letterlijk niets te doen maar dan begint het pas echt te kriebelen. Dus…patroonpapier in de aanslag en heel veel, héééél veel patronen die ik wil tekenen. Een beetje veranderen, gommen, bijtekenen en al gauw gaat de tijd sneller dan je wel zou willen. Dus van de hele hoop zijn er natuurlijk maar een fractie klaar om op stof te leggen. Er komen nog wel zondagen zeker?

Nu zitten mijn gedachten al bij morgen want dan ga ik nog maar een keertje op “rooftocht” en hopelijk zal de buit aanzienlijk zijn. Stofjes voor de winkel en dat met de patroontjes in het achterhoofd natuurlijk. Turtle 4 You en nieuwe workshops … ja ja nog eventjes en je kan een rok, jurk, broek, muts … komen maken. Ik ben bijna klaar met alle voorbereidingen en dan kan ook dat in de startblokken. Ik hou iedereen op de hoogte en er zal in de winkel(etalage) altijd een voorbeeldje hangen.

Rusten en roesten zit er dus nog niet dadelijk in maar als iemand een goede tip heeft ivm een goede stoel voor aan de naaimachine dan is die wel meer dan welkom want mijn rug die is meer dan me lief is spelbreker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s